Studenten zeer positief over master Educational Leadership

schoolleider-vakbekaam-pentanova

Onze studenten van de Master Educational Leadership blijven onverminderd zeer tevreden met onze opleiding. Dat blijkt uit de resultaten van de Nationale Studentenenquête 2022. Daar zijn we trots op.

Studenten zijn tevreden over zowel de inhoud en opzet van de opleiding en de sfeer in de groepen, als over de studiebegeleiding die onze docenten bieden.
Elke lesdag ervaren we als een feest: iedereen is betrokken, gemotiveerd en enthousiast. Samen werken we aan de verdere ontwikkeling van schoolleiders.

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de online voorlichting op 14 juni a.s., van 16 tot 17 uur. 

De resultaten van NSE 2022

  • De studenten van de MEL zijn net als vorig jaar tevreden met de opleiding, zo blijkt uit de NSE 2022.
  • De algemene tevredenheid van de studenten wordt beoordeeld met een 4,36 op een vijfpuntschaal en de sfeer op de opleiding scoort eveneens een 4,36.
  • 80% van de studenten zou opnieuw voor de MEL kiezen.
  • Het meest tevreden zijn studenten over de thema’s docenten (4,34), studiebegeleiding (4,31), betrokkenheid en contact (4,31) en aansluiting van de opleiding op de beroepspraktijk/beroepsloopbaan (4,15).
  • Van de keuzethema’s die de opleiding belangrijk vindt, scoren de thema’s verdiepend leren (4,34), uitdaging en inzet (4,19) en gelijke behandeling (4,18) hoog bij de studenten van de MEL.