Voorlichtingsbijeenkomsten schoolleider opleidingen

We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan je opleiding begint. Daarom bieden we regelmatig (online) voorlichtingen aan waarin onze enthousiaste docenten en studenten je graag meer vertellen over de opleidingen en je alle ruimte bieden voor het stellen van vragen.

Voorlichting Master Educational Leadership

Benieuwd naar de Master Educational Leadership? Meld je dan aan via onderstaand formulier. 

Voor welke (online) mastervoorlichting wil je je inschrijven?

Wil je daarna een dag meelopen in de Master Educational Leadership en in gesprek gaan met studenten? Kom dan naar een van onze meeloopdagen!

Voorlichting opleidingen Middenmanagement, Schoolleider Basisbekwaam/Vakbekwaam

Voor de opleidingen Middenmanagement PO/VO/MBO, Schoolleider Basisbekwaam (BB) en Schoolleider Vakbekwaam (VB) geven wij een voorlichting op eenzelfde moment (tenzij anders aangegeven). Het programma van de opleidingen is op alle lesplaatsen in basis hetzelfde. Daarbij kent elke lesplaats een eigen 'couleur locale'. Kies daarom voor de voorlichting in de lesplaats waar jij in geïnteresseerd bent en ontmoet alvast je eigen docenten. De Schoolleider Blended varianten heeft een landelijke voorlichting, ook met eigen docenten. 

Heb je interesse in een voorlichting over opleiding Schoolleider Vernieuwend Onderwijs? Sluit dan aan bij de voorlichting van Leiden.

Voor welke online voorlichting wil je je inschrijven?
In welke opleiding(en) heb je interesse?

Voorlichting Zij-instroom Schoolleider

Ben je nu leidinggevende in een ander werkveld dan het onderwijs en ambieer je de functie van directeur op een basisschool? Oriënteer je dan op de opleiding Zij-instroom Schoolleider. Meld je aan voor een online voorlichting via onderstaand formulier. Ben je HR-medewerker, bestuurder of leidinggevende en wil je weten hoe het Zij-instroom Schoolleider traject verloopt en welke subsidies er mogelijk zijn? Meld je dan aan voor de online voorlichting van 16 januari

Voor welke voorlichting wil je je inschrijven?
Naam