Voorlichtingsbijeenkomsten schoolleider opleidingen

We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan je opleiding begint. Daarom bieden we regelmatig (online) voorlichtingen aan waarin onze enthousiaste docenten en studenten je graag meer vertellen over de opleidingen en je alle ruimte bieden voor het stellen van vragen.

Voorlichting Master Educational Leadership

Benieuwd naar de Master Educational Leadership? Meld je dan aan via onderstaand formulier. 

Voor welke (online) mastervoorlichting wil je je inschrijven?

Wil je daarna een dag meelopen in de Master Educational Leadership en in gesprek gaan met studenten? Kom dan naar een van onze meeloopdagen!

Voorlichting opleidingen Middenmanagement, Schoolleider Basisbekwaam/Vakbekwaam

Voor de opleidingen Middenmanagement PO/VO/MBO, Schoolleider Basisbekwaam ( OSL BB) en Schoolleider Vakbekwaam (OSL VB) geven wij een voorlichting op eenzelfde moment (tenzij anders aangegeven). Het programma van de opleidingen is op alle lesplaatsen in basis hetzelfde. Daarbij kent elke lesplaats een eigen 'couleur locale'. Kies daarom voor de voorlichting in de lesplaats waar jij in geïnteresseerd bent en ontmoet alvast je eigen docenten. De Schoolleider BB / VB Blended varianten hebben een landelijke voorlichting, ook met eigen docenten. 

Heb je interesse in een voorlichting over de opleiding Schoolleider voor Transitieleiderschap? Sluit dan aan bij de voorlichting van Leiden.

Voor welke online voorlichting wil je je inschrijven?
In welke opleiding(en) heb je interesse?

Voorlichting Zij-instroom Schoolleider

Ben je nu leidinggevende in een ander werkveld dan het onderwijs en ambieer je de functie van directeur op een basisschool? Oriënteer je dan op de opleiding Zij-instroom Schoolleider. Meld je hieronder aan voor een van de voorlichtingen. Momenteel staan er geen voorlichtingen meer gepland. Heb je vragen en wil je een persoonlijk gesprek plannen? Neem dan contact op met opleidingsleider Anke van Riel.