Voorlichtingsbijeenkomsten schoolleider opleidingen

We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan je opleiding begint. Daarom bieden we regelmatig voorlichtingen aan waarin onze enthousiaste docenten je graag meer vertellen over de opleidingen en je alle ruimte bieden voor het stellen van vragen.

Wil je meer weten over onze opleidingen? Dan ben je van harte welkom bij een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. De voorlichting wordt gegeven door kerndocenten van de opleiding. Tijdens de voorlichting kun je in gesprek gaan met studenten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Je kunt je aanmelden tot 12.00 uur op de dag van de voorlichting, dan wordt je aanmelding nog verwerkt.

In verband met de coronamaatregelen vinden de voorlichtingsbijeenkomsten online plaats. 

Opleidingen Middenmanagement, Schoolleider en herregistratiemodules

Voor de opleidingen Middenmanagement PO/VO, Schoolleider Basisbekwaam, Schoolleider Vakbekwaam en de herregistratiemodules geven wij een voorlichting op eenzelfde moment (tenzij anders aangegeven). Daarbij wordt ook aandacht besteed aan het nieuwe ontwikkeltraject voor leidinggevenden in het vo/mbo, de Leadership Development Course.

  • Momenteel zijn alle voorlichtingen geweest. Houd de website en socials in de gaten voor nieuwe data.

Master Educational Leadership

  • Momenteel zijn alle voorlichtingen geweest. Houd de website en socials in de gaten voor nieuwe data.

Nu al meer weten? bekijk de opname van een online voorlichting.

 

Proefstuderen 

  • Momenteel zijn alle mogelijkheden voor proefstuderen geweest. Houd de website en socials in de gaten voor nieuwe data.