Voorlichtingsbijeenkomsten schoolleider opleidingen

We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan je opleiding begint. Daarom bieden we regelmatig (online) voorlichtingen aan waarin onze enthousiaste docenten en studenten je graag meer vertellen over de opleidingen en je alle ruimte bieden voor het stellen van vragen.

Voorlichting Master Educational Leadership

Voor de master geven we aparte voorlichtingen. Je kunt je inschrijven voor onze mastervoorlichtingen via het onderstaande formulier.

Wil je liever een dag meelopen in de MEL en in gesprek gaan met studenten? Kom dan naar een van onze meeloopdagen!

Voor welke online mastervoorlichting wil je je inschrijven?

Voorlichting opleidingen Middenmanagement, Schoolleider en herregistratiemodules

Voor de opleidingen Middenmanagement PO/VO/MBO, Schoolleider Basisbekwaam (BB), Schoolleider Vakbekwaam (VB) en de herregistratiemodules geven wij een voorlichting op eenzelfde moment (tenzij anders aangegeven). Het programma van de opleidingen is op alle lesplaatsen in basis hetzelfde. Daarbij kent elke lesplaats een eigen 'couleur locale'. Kies daarom voor de voorlichting in de lesplaats waar jij in geïnteresseerd bent en ontmoet alvast je eigen docenten. De Schoolleider Blended varianten heeft een landelijke voorlichting, ook met eigen docenten.  

Je kunt je inschrijven voor onze voorlichtingen via het onderstaande formulier.

Voor welke voorlichting wil je je inschrijven?
In welke opleiding(en) heb je interesse?

Voorlichting Zij-instroom Schoolleider

Ben je nu leidinggevende in een ander werkveld dan het onderwijs en ambieer je de functie van directeur op een basisschool? Oriënteer je dan op de opleiding Zij-instroom Schoolleider. Meld je aan voor een online voorlichting via onderstaand formulier. 

Voor welke voorlichting wil je je inschrijven?
Naam