Voorlichtingsbijeenkomsten schoolleider opleidingen

We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan je opleiding begint. Daarom bieden we regelmatig (online) voorlichtingen aan waarin onze enthousiaste docenten en studenten je graag meer vertellen over de opleidingen en je alle ruimte bieden voor het stellen van vragen.

Voorlichting Master Educational Leadership

Voor de master geven we aparte voorlichtingen. Je kunt je inschrijven voor onze mastervoorlichtingen via het onderstaande formulier.

Wil je liever een dag meelopen in de MEL en in gesprek gaan met studenten? kom dan naar een van onze meeloopdagen!

Let op: Op 15 maart organiseren we een algemene mastervoorlichting in Utrecht waarin we je laten kennismaken met al onze masters. Weet je nog niet precies welke master je wilt gaan doen? Meld je dan aan voor 15 maart in Utrecht. Je ontvangt dan o.a. informatie over de MEL en meer!

Voor welke online mastervoorlichting wil je je inschrijven?

Voorlichting opleidingen Middenmanagement, Schoolleider en herregistratiemodules

Voor de opleidingen Middenmanagement PO/VO/MBO, Schoolleider Basisbekwaam, Schoolleider Vakbekwaam en de herregistratiemodules geven wij een voorlichting op eenzelfde moment (tenzij anders aangegeven). Het programma van de opleidingen is op alle lesplaatsen in basis hetzelfde. Daarbij kent elke lesplaats een eigen 'couleur locale'. Kies daarom voor de voorlichting in de lesplaats waar jij in geïnteresseerd bent en ontmoet alvast je eigen docenten. Voor beide Blended varianten is er een landelijke voorlichting, ook met eigen docenten.  

Je kunt je inschrijven voor onze voorlichtingen via het onderstaande formulier.

Voor welke voorlichting wil je je inschrijven?
In welke opleiding(en) heb je interesse?

Voorlichting Zij-instroom Schoolleider

Ben je nu leidinggevende in een ander werkveld dan het onderwijs en ambieer je de functie van directeur op een basisschool? En wil je werken als eindverantwoordelijke met een stevige maatschappelijke opdracht? Wil je meer weten over onze opleiding? Meld je dan aan voor de online voorlichting. 

Voor welke voorlichting wil je je inschrijven?
Naam