Opleidingstrajecten op maat

Passen onze schoolleidersopleidingen niet helemaal bij je wensen? Een opleiding of training intern organiseren? Wij bieden ook maatwerk incompany trajecten aan scholen en besturen.  

Een incompany traject heeft meerdere voordelen. Zo is de training op maat en gebaseerd op de scholingsbehoeften van collega’s binnen jouw eigen onderwijsorganisatie. De praktijksituatie binnen de eigen school of scholen staat centraal. En, omdat de opleiding of training op de eigen locatie is, hebben jullie geen extra reistijd. 

Is een incompany traject iets voor jou?

Het incompany traject starten we met een uitgebreide intake. In dat gesprek bespreken we met elkaar de inhoud en wensen. Op basis van het intakegesprek maken we een inhoudelijk opleidings- of trainingsconcept dat we aan jou als opdrachtgever zullen voorleggen. Na een inhoudelijk akkoord zal er een offerte worden opgesteld.  

Incompany trajecten kunnen we op verschillende manieren opbouwen. Bij de reguliere erkende opleidingen zijn relatief kleine accenten mogelijk binnen de kaders van de accreditatie. Bij herregistratiemodules kunnen bestaande modules aangepast en eventueel samengevoegd worden binnen de kaders van het Schoolleidersregister. Ook is het mogelijk een geheel eigen traject te ontwerpen dat ter registratie wordt voorgelegd aan het Schoolleidersregister. 

Mail ons servicebureau voor meer informatie over de mogelijkheden.