Contact met Penta Nova

Penta Nova

Bezoekadres:
Vogelsanglaan 1 
3571ZM Utrecht

Postadres:
Postbus 85002
3508AA Utrecht

telefoon: 030 2753580
e-mail: info@pentanova.nl

Penta Nova is gevestigd in het gebouw van de Marnix Academie.

De Marnix Academie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het ligt op loopafstand (circa 15 minuten) van NS station Utrecht Overvecht. Zowel van station Utrecht Overvecht als vanaf Utrecht Centraal Station rijden bussen naar de Marnix Academie.

Uitstaphalte

Neem je buslijn 4 vanaf het Centraal Station? Dan zijn de haltes 'Eykmanplein' of 'Hijmans van den Berghlaan' handige uitstaphaltes om naar de Marnix Academie te lopen. Wil je ons bezoeken met Openbaar Vervoer? Klik hier voor OV reizigersinformatie.

 

Betaald parkeren

Kom je met de auto naar de Marnix Academie, houd er dan rekening mee dat je van maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 11.00 uur 's ochtends 3,00 euro per uur betaalt voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Na 11.00 uur kun je in de omgeving van de Marnix Academie vrij parkeren. Lees hier meer over het betaald parkeren in de omgeving van de Marnix Academie.

 

P+R Utrecht

Reizen via een P+R kan een aantrekkelijke optie zijn voor bezoekers van buiten de stad met de auto. Ze vermijden zo de drukte in de binnenstad en het zoeken naar een parkeerplek.

Ook is het goedkoop. Parkeren is altijd slechts 4,48 euro voor 24 uur. En voor 5,- euro parkeer je en reis je de hele dag gratis met de bussen en trams van U-OV met 5 personen. Kijk voor meer informatie hierover op www.goedopweg.nl

 

Inloggen op de portal

Ben jij student bij van een van onze post-hbo opleidingen of masters? Dan kun je inloggen op de portal.
Gebruik je e-mailadres dat je van de opleiding hebt gekregen (dus niet je privé e-mail): studentennummer@student.hsmarnix.nl
Lees hier de uitgebreidere beschrijving.

Stel je vraag

naam