Meeloopdag Master Educational Leadership

Wil je een dag meelopen met de MEL en in gesprek gaan met studenten? Kom naar één van onze meeloopdagen! Meld je aan via het onderstaande formulier.

Tijdens de meeloopdag schuif je aan bij een reguliere studiedag van studenten in het tweede semester van hun eerste jaar van de opleiding. Je ervaart waar studenten mee te maken krijgen, je proeft de sfeer en krijgt een indruk van het niveau van de opleiding. Er is tijdens de dag volop gelegenheid om in gesprek te gaan met studenten en docenten.

Hoe ziet de meeloopdag eruit?

Je maakt een deel mee van de onderzoekslijn en de themalijn.

In het tweede semester zijn de studenten in de onderzoekslijn bezig met het werken met data die je als schoolleider in je school tot je beschikking hebt. Naast aandacht voor praktijkgericht onderzoek is er aandacht voor de onderzoekende houding van de schoolleider. De studenten wisselen feedback uit en kijken met elkaar naar openstaande vragen.

In de themalijn staat het leidinggeven aan organisatieontwikkeling centraal. Er wordt ingegaan op de complexiteit en de weerbarstigheid van veranderprocessen. Naast het delen en bespreken van de literatuur maakt de groep een vertaalslag naar hun eigen praktijk.

Daarnaast zijn de studenten bezig met het voorbereiden van het onderzoek wat ze uit zullen voeren tijdens de internationale studiereis die in het derde semester plaatsvindt. Ze zijn bezig met het daarbij horende literatuuronderzoek en met de verdere uitwerking van het programma.

Meld je aan voor de meeloopdag 

We heten je graag welkom op een van onze meeloopdagen. Je kunt kiezen voor een meeloopdag of een meeloopochtend. Inloop met koffie is vanaf 9.00 uur. Aansluitend is er een gezamenlijke lunch. 

Voor welke meeloopdag wil je je inschrijven?
Studenten MEL