Opleidingen voor (toekomstige) schoolleiders

Nieuws

Meer nieuws

Schoolleiders geslaagd!

7 april 2021

Op donderdag 1 april mochten negen schoolleiders hun getuigschrift Master Educational Leadership in ontvangst nemen. In tijdslots maakten we er minifeestjes van waarbij de afgestudeerden langs vier stations kwamen.

Lees Meer

Opleidingen Schoolleider Basisbekwaam en Vakbekwaam krijgen positieve beoordeling

1 april 2021

Op dinsdag 30 maart heeft de visitatie plaatsgevonden voor de hercertificering van de Opleiding Schoolleider Basisbekwaam en Vakbekwaam. In de terugkoppeling aan het einde van de dag liet het panel weten dat zij tot een positieve beoordeling waren gekomen.

Lees Meer

“De MEL is echt van meerwaarde voor mij”

29 maart 2021

Renate Vliet (42) werkt al 21 jaar in het onderwijs, waarvan de afgelopen 5 jaar als schoolleider van Basisschool de Bouwsteen in ‘s-Gravendeel. Sinds haar aanstelling als schoolleider, had ze de ambitie om de Master Educational Leadership (MEL) te volgen. De reden om deze master te willen doen, was haar grote drive om te blijven leren. In haar vierde jaar als schoolleider is Renate daadwerkelijk met de MEL gestart bij Penta Nova. Ze is enthousiast over de MEL en Penta Nova; in dit blog vertelt ze haar persoonlijke ervaringen.

Lees Meer