Leadership Development | Praktische informatie

Sinds dit jaar biedt Penta Nova deze opleiding niet meer aan. Wil je een Incompany traject volgen? Neem dan contact op met ons Servicebureau.

Omvang 

De studiebelasting in de Leadership Development Course is 8 ECTS (dit staat voor 224 uur). Naast de lesdagen moet je rekening houden met ongeveer 10 uur per week voor voorbereiding op de seminars, zelfstudie en het maken van opdrachten. 

Lesdagen & leslocatie 

Het traject start met een startmorgen. Daarna volgen vier seminars van ieder vijf dagdelen inclusief een overnachting. De seminars zijn op dinsdag en woensdag. Tussendoor heb je twee keer een bijeenkomst op je eigen school, waarin je spiegelt met je ‘critical friend’ en twee keer eenzelfde bijeenkomst op de school van deze studiegenoot. De opleiding wordt afgesloten tijdens het laatste seminar. 

Startmorgen      woensdag 1 september 2021 

Seminar 1          dinsdag  7 en woensdag 8 september 

Seminar 2          dinsdag 5 en woensdag 6 oktober 

Seminar 3          dinsdag 9 en woensdag 10 november  

Seminar 4          dinsdag 7 en woensdag 8 december 

Deze opleiding wordt verzorgd in het Westcord Hotel in Garderen. De startmiddag is op de Marnix Academie in Utrecht. 

Investering

De kosten van dit ontwikkeltraject bedragen € 3.995,- inclusief alle maaltijden en overnachtingen. Voor de aanschaf van literatuur moet je rekening houden met een bedrag van ca.  € 350,-. 

Opleidingstraject op maat 

Dit opleidingstraject kan ook in company worden uitgevoerd. Neem voor meer informatie contact op met Judith Amels, opleidingscoördinator, of Monique Keesom, manager van Penta Nova.

Meer informatie? 

Voor inhoudelijke vragen over de opleiding kun je contact opnemen met de opleidingscoördinator Judith Amels. Zij is ook het aanspreekpunt voor besturen die dit traject als incompany traject willen laten verzorgen.