Leoniek van Kampen

Kerndocent Middenmanagement/coach/leerkringbegeleider

Leoniek van Kampen is werkzaam binnen Centrum onderwijs & innovatie Leiden van Hogeschool Leiden. Ze heeft veertien jaar ervaring in het basisonderwijs als leerkracht, bouwcoördinator en coach en in haar huidige werk als trainer en coach maakt ze veelvuldig gebruikt van haar ervaring. Trainingen van Leoniek zijn dan ook vol met koppelingen naar de praktijk.

Binnen Centrum onderwijs & innovatie Leiden verzorgt Leoniek trainingen aan leraren en schoolteams, maar ook begeleidt ze als studie- en stagebegeleider studenten binnen de Academische Pabo.

Leoniek is binnen Penta Nova kerndocent voor de post-hbo opleiding Middenmanagement, coach en leerkringbegeleider binnen de opleiding Schoolleider. Daarnaast verzorgt ze ook themadagen op het gebied van communicatie. Leoniek integreert verschillende perspectieven zoals NLP, TA en Systemisch werk in haar werk als trainer en coach en verbindt dit met de dagelijkse praktijk. “Het mooiste vind ik als ik zie dat iemand een nieuw inzicht heeft opgedaan, hoe klein ook. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren, dan geeft dat veel voldoening!”