Hogeschool de Kempel treedt toe tot Penta Nova

Nieuws-blogs-samenwerken

Penta Nova is verheugd te kunnen mededelen dat een zevende hogeschool is toegetreden als partner van het samenwerkingsverband voor schoolleiderschap.

Met de toetreding van Hogeschool de Kempel in Helmond is Penta Nova ook vertegenwoordigd in het zuiden van het land. Leraren en (toekomstige) schoolleiders uit Noord-Brabant en Limburg kunnen nu voor een leslocatie dichter bij hen in de buurt kiezen. Het toezichthoudend bestuur en de directeur van Penta Nova hebben er vertrouwen in dat De Kempel een waardevolle bijdrage kan leveren aan het samenwerkingsverband.

De Kempel staat bekend als een kwalitatief goede en kleinschalige hogeschool. De expertise van de docenten van De Kempel zal ingezet worden bij de opleidingen en het lectoraat Leiderschap in het onderwijs van Penta Nova. “Bovendien is het opleidingsaanbod van Penta Nova een waardevolle aanvulling op ons portfolio voor nascholingsactiviteiten voor leerkrachten en leidinggevenden in het primair onderwijs”, aldus bestuurder Robert Verbruggen van Hogeschool de Kempel.