Alumni Master Educational Leadership

Meld je aan voor de Alumnidag op 31 januari 2024

Aanmelden Alumnidag

Tijdens de MEL wordt intensief geleerd en samengewerkt. De opleiding wordt ieder jaar opnieuw enorm positief geëvalueerd. Daar zijn we trots op en daar willen we ook na de MEL verder vorm aan geven. Alumni van onze opleiding geven aan dat zij graag met elkaar willen blijven nadenken over de nieuwste theorieën en onderzoeken op het gebied van leiderschap in het onderwijs. Het doel van het alumninetwerk is dan ook om onze alumni te binden en te boeien. Iedereen die bij de master Educational Leadership van Penta Nova is afgestudeerd is automatisch lid.

Samen met onze alumni organiseren we elk jaar een alumnidag. We hebben aan de hand van wensen van alumni een post-master leergang ontwikkeld. Onze bedoeling is om elkaar te blijven inspireren en met elkaar ook na de opleiding in verbinding te blijven. Wil je meedenken? Lees dan onderaan de pagina hoe je contact kunt opnemen.

Wil je meer weten over de post-master leergang? Neem dan contact op met Judith Amels, j.amels@hsmarnix.nl.

Kosten Alumnidag: €40,00 p.p. 

Gastspreker Iliass El Hadioui

Illias El Hadioui is stadssocioloog en onderwijsdenker en als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast is hij programmaleider binnen het cultuurveranderings -en professionaliseringsprogramma De Transformatieve School, en als onderzoeksleider Transformaties in het Grootstedelijk Onderwijs verbonden aan de afdeling Sociologie van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens de Alumnidag vertelt hij zijn verhaal. Hij gaat dieper in op hoe om te gaan met straatgedrag op school en geeft hij veel aandacht aan thema’s als inclusie en kansengelijkheid.

Organisatie

De organisatie van het Alumninetwerk MEL ligt in handen van de Alumnicommissie MEL. De leden zijn: 

  • Erica Coppens, meerscholendirecteur bij stichting Trinamiek, MEL cohort 2013/2014 in Utrecht
  • Jos Houtveen, Schoolleider PO, MEL cohort 2016/2017 in Utrecht
  • Jaap van den Berg, Senior teamleider onderbouw van Gilde Vakcollege Techniek, MEL cohort 2015/2016 in Utrecht
  • Judith Amels, opleidingscoördinator van de Master Educational Leadership
  • Naomi van Bladel, directeur SBO Michaëlschool in Amersfoort, MEL cohort 2016/2017 in Utrecht
  • Schelte Beltman, docent onderzoekslijn in de Master Educational Leadership
  • Vitalina Stroes, onderwijskundig leider op het Gerrit Komrij College te Winterswijk
Alumnidag 2024

Daarnaast werken we met een buitenkring. Wil je af en toe meedenken / mee organiseren? Kom in de Alumnicommissie-buitenkring. Contact: alumnipentanova@pentanova.nl

Ben je alumnus van de MEL, maar is je mailadres veranderd waardoor je wellicht berichten mist? Laat het ons weten via: alumnipentanova@pentanova.nl