Opleidingen » Schoolleider Vakbekwaam » In 6 seminars

Wil je nog meer weten over de opleiding? Lees dan de brochure of kom naar een voorlichtingsbijeenkomst. Je kan de brochure ook per post ontvangen

Omvang
De opleiding Schoolleider Vakbekwaam in seminars is een deeltijdopleiding in zes tweedaagse seminars. Het programma is gelijk aan dat van de éénjarige opleiding. De studielast is 15 ECTS (European Credits) wat overeenkomt met 420 uur.

Lesdagen / lestijden
De opleiding start jaarlijks eind september met een startdag. Daarna volgen de tweedaagse seminars op donderdag en vrijdag. Elk seminar bestaat uit vijf dagdelen met een overnachting. De opleiding wordt afgesloten met een afstudeerdag. Bekijk het actuele rooster.

Kosten
Voor de leergang in 2020-2021 betaal je € 7.825,- inclusief alle maaltijden en overnachtingen. Voor de aanschaf van boeken moet je rekening houden met een bedrag van ca. € 300,-. 

Locaties
De opleiding vindt plaats in een centraal gelegen conferentieoord.

Afronding
Als je de opleiding positief hebt afgerond ontvang je het diploma Schoolleider Vakbekwaam van Penta Nova. Met dit diploma kun je je registreren als directeur po bij het Schoolleidersregister PO (SRPO).