Opleidingen » Schoolleider Basisbekwaam » Verkort traject

Wil je nog meer weten over de opleiding? Download hier de brochure

 

 

Omvang
De opleiding Schoolleider Basisbekwaam Verkort is een deeltijdopleiding. De studielast is 10 ECTS (European Credits) wat overeenkomt met 280 uur. Inclusief contacttijd is dit per week een gemiddelde studielast van tien uur.

Locatie
De leslocatie is de Marnix Academie in Utrecht of de Christelijke Hogeschool in Ede.

Lesdagen / lestijden
Het traject start jaarlijks in oktober en duurt acht maanden. De lesdag is woensdag van 10.00 tot 17.00 uur. Gemiddel is er eens per maand een studiedag op de hogeschool. Aan het begin van de opleiding is een tweedaags seminar gepland op een centrale locatie. Bekijk het actuele rooster.

Kosten
Voor de leergang 2021-2022 betaal je € 3.625,- inclusief koffie/thee en lunch. De verblijfskosten voor het seminar bedragen € 325,- inclusief btw. Voor de aanschaf van boeken moet je rekening houden met een bedrag van ca. € 175.- 

Afronding
De opleiding wordt afgerond met drie toetsen. Als je de opleiding positief hebt afgerond ontvang je het reguliere diploma Schoolleider Basisbekwaam van Penta Nova. Met dit diploma kun je je registreren als adjunct-directeur po bij het Schoolleidersregister PO (SRPO).

Nadere informatie?
Een vervolgopleiding kiezen is een belangrijke stap, vandaar dat je uiteraard kunt overleggen met de kerndocent van de opleiding. Stuur dan een mail naar Rob Freeke (r.freeke@hsmarnix.nl) met je naam en telefoonnummer, dan neemt hij binnen enkele dagen contact met je op.

 

Wil je meer weten over onze opleidingen? Dan ben je van harte welkom bij een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. De voorlichting wordt gegeven door kerndocenten van de opleiding. Tijdens de voorlichting kun je in gesprek gaan met studenten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Je krijgt er genoeg informatie over de opleiding zelf en je kunt een adviesgesprek aanvragen.

In verband met de coronamaatregelen vinden de voorlichtingsbijeenkomsten online plaats.