Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer weten over deze opleiding?

Middenmanagement PO | Praktische informatie

Omvang 

De opleiding Middenmanagement PO is een eenjarige opleiding van 15 ECTS.  Eén ECTS staat voor 28 uur studiebelasting gemiddeld; voor de gehele opleiding moet je rekenen op 420 uur studiebelasting.  

Lesdagen & leslocaties 

De lesdag is woensdag van 9.30 tot 16.30 uur, behalve in Leiden (vrijdag) en Rotterdam (dinsdag). In Utrecht kun je kiezen voor de maandag of de woensdag. ag ook Het studiejaar is verdeeld in trimesters met elk een eigen thema. 

Start trimester 1 - Visie op onderwijs en management    september 2022 

Start trimester 2 - Algemene communicatieve managementvaardigheden    eind november 2022 

Start trimester 3 - Schoolorganisatie en schoolcultuur    eind februari 2023 

Bekijk het actuele rooster. 
 
De opleiding wordt aangeboden door Chrstelijke Hogeschool Ede, Driestar Hogeschool (Gouda), Hogeschool Inholland (Den Haag, Rotterdam) Hogeschool  Leiden, Hogeschool de Kempel (Helmond), Hogeschool Viaa (Zwolle), Marnix Academie (Utrecht).  

Investering  

Voor 2022-2023 betaal je €4.240,- inclusief lunch en koffie/thee. Voor de aanschaf van boeken moet je rekening houden met ± € 250,-. 

De opleiding Middenmanagement is een korte opleiding en deze valt niet onder de regeling van de lerarenbeurs. Wel wordt er extra geld vrijgemaakt voor scholing in de prestatiebox

Certificering

De opleiding Middenmanagement PO van Penta Nova is geregistreerd door de Stichting Post-HBO. Dit betekent dat deelnemers die deze opleiding positief afronden het officiële diploma van de Stichting Post-HBO Nederland ontvangen.