Opleidingen » Herregistratie modules » Kennis en Kwaliteit

Toetsing
Je maakt een strategische analyse van kennis- en kwaliteitsontwikkeling in je eigen organisatie, gekoppeld aan een reflectie op je eigen leerproces op basis van leervragen gerelateerd aan de vijf competenties voor schoolleiders PO.

Literatuur
Je maakt gebruik van de meest recente literatuur in de vorm van artikelen, met betrekking tot leiderschap, professionele ontwikkeling en onderwijs. Deze ontvang je voorafgaand aan iedere bijeenkomst. 

Docenten
De kerndocenten Marco van der Zwaard MEd en Rob Freeke MEd zijn werkzaam op het gebied van professionalisering, organisatieontwikkeling en leiderschap. Beiden zijn inhoudelijk medeverantwoordelijk voor de opleidingen voor schoolleiders en middenmanagers van Penta Nova. Ook verzorgen zij trainingen, coaching en procesbegeleiding op het gebied van leiderschap.

Studiebelasting
De studiebelasting is 5 EC (140 uur) en bestaat uit het lezen van literatuur, het maken van praktijk- en reflectie-opdrachten. Ook het uitvoeren van kleinschalige onderzoeksopdrachten is onderdeel van de training.

Professionaliseringsthema
Deze module valt onder het thema 'Kennis en kwaliteitsontwikkeling'. Kijk voor meer infomatie over dit thema bij het Schoolleidersregister PO
 

 

Voorlichtingsavond
Wij vertellen je graag meer over de opleiding! Je bent van harte uitgenodigd om bij een voorlichtingsbijeenkomst aanwezig te zijn. Je krijgt informatie over de opleidingen, kunt praten met studenten en een persoonlijk adviesgesprek aanvragen. De voorlichting wordt gegeven door kerndocenten van de opleidingen.

Een voorlichtingsavond heeft een vast programma, het is dus geen inloopavond. 

De volgende voorlichtingsavond is op 31 oktober van 17.00 tot 19.30 uur in Den Haag of Rotterdam

Aanmelden voorlichtingsavond

Loading