Monique Keesom-Steenaart gestart als manager bij Penta Nova

Monique-Keesom-Penta-Nova

Maandag 3 februari ben ik gestart als manager van Penta Nova. Ruim 30 jaar onderwijservaring neem ik mee in mijn rugzak! De eerst 10 jaar werkte ik als docent Frans en daarna ben ik op meerdere VO- scholen eindverantwoordelijk schoolleider geweest, met een leerzame uitstapje van een paar jaar naar het CPS.

‘Bijdragen aan goed onderwijs’, dat is in het kortst gezegd mijn persoonlijke missie en ook de rode draad door mijn loopbaan. Ik ben blij met de overstap naar Penta Nova, waar ik mag gaan bijdragen aan de opleiding en ontwikkeling van (toekomstig) schoolleiders. Want krachtige en bekwame schoolleiders zijn een belangrijke voorwaarde voor goed onderwijs.

De opleidingen van Penta Nova zijn kwalitatief goed en krijgen van de studenten een hoge waardering. Zes hogescholen hebben de krachten gebundeld en zetten de expertise van goede en ervaren docenten in. Vanuit deze stevige basis wil Penta Nova zich verder ontwikkelen en een belangrijke speler in het veld van opleidingen voor (toekomstig) schoolleiders blijven, nu en in de toekomst.