Nieuws
Nieuwsoverzicht

Studenten Educational Leadership zeer tevreden

18 mei 2017 nieuws NSE, Kwaliteit

Studenten van de master Educational Leadership (MEL) zijn goed te spreken over hun opleiding. Dat blijkt uit de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE). Maar liefst 95% zou hun opleiding aan de Marnix Academie aanraden aan vrienden, familie of collega’s.

Studenten Educational Leadership zeer tevreden

Studenten van de master Educational Leadership geven hun studie een 4,5 (op schaal van 1-5). De studenten zijn met name te spreken over de docenten, de verworven wetenschappelijke vaardigheden, uitdagend onderwijs en kwaliteitszorg. Minder tevreden zijn ze over de digitale leeromgeving. Ook internationalisering is een aandachtspunt.
 
Trots
Penta Nova is trots op het resultaat. De resultaten worden verder geanalyseerd en gebruikt als input voor het verder verbeteren van de opleiding.

Respons
De NSE werd in de eerste maanden van dit kalenderjaar afgenomen onder studenten van hogescholen en universiteiten. De respons was ook dit keer hoog. Van de Utrechtse MEL-studenten vulde 70% de NSE in. De studenten tonen hiermee een grote betrokkenheid bij de opleiding.