Nieuws
Nieuwsoverzicht

Kom langs bij Penta Nova op twee schoolleiderscongressen in maart

Deze maand vinden er in Nieuwegein twee interessante congressen plaats voor schoolleiders. Bij beide congressen is Penta Nova aanwezig en kun je uitgebreide informatie krijgen over de diverse opleidingen en herregistratie trajecten voor schoolleiders. 

Kom langs bij Penta Nova op twee schoolleiderscongressen in maart

De nieuwe manager van Penta Nova, Monique Keesom-Steenaart en verschillende kerndocenten van de opleidingen zijn in de stand aanwezig. Je kunt bij hen terecht met al je vragen, maar ook zijn zij het aanspreekpunt voor bestuurders en schoolleiders die de mogelijkheden van incompany trajecten willen bespreken. 

AVS schoolleider congres op 20 maart
Het AVS Schoolleiderscongres dat plaatsvindt op 20 maart in het NBC in Nieuwegein staat in het teken van kracht. Op dit congres staan inspirerende sprekers, kun je 25 workshops volgen en komen bijna duizend schoolleiders. 

Voor schoolleiders is dit de gelegenheid om in contact te komen met andere schoolleiders en met hen in gesprek te gaan over de toekomst van het onderwijs. 

De rijkgevulde informatiemarkt, met vele voor het onderwijs relevante diensten en producten, biedt veel ruimte om te netwerken. Je kunt Penta Nova tijdens dit schoolleiders congres ook vinden op de informatiemarkt op Stand 19. 

VO-congres op 26 maart
Op donderdag 26 maart vindt het VO-congres plaats. Dit congres staat in het teken van samenwerken. Onder het motto ‘Samenwerken doe je niet alleen’ worden veel goede voorbeelden uitgelicht van samenwerkingsvormen in de school, tussen scholen, in de regio en in de keten. 

Tijdens dit congres kunnen schoolleiders zich aanmelden voor vier verschillende workshops en diverse keynotes. 

Penta Nova is tijdens het VO-congres ook aanwezig voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen. Je kunt ons vinden in stand 33.