Nieuws
Nieuwsoverzicht

Herregistratie voor Schoolleiders

Voor veel schoolleiders komt de herregistratie in zicht. Wil je dit doen door een opleiding of een module te volgen? Penta Nova biedt de volgende modules:

  • Leidinggeven aan de school als gemeenschap
  • Leidinggeven aan een IKC
  • Kennis- en Kwaliteitsontwikkeling
  • In relatie staan tot de omgeving en
  • Toekomstgericht onderwijs.

Elke module omvat 5 lesdagen. Klik hier voor meer informatie

Herregistratie voor Schoolleiders

 Leidinggeven aan de school als gemeenschap

Op 8 november a.s. start de module Leidinggeven aan de school als gemeenschap. De leslocatie is afwisselend de Marnix Academie in Utrecht en Verus in Woerden. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen of verder vorm geven van een brede en kritische visie op de school als gemeenschap binnen de samenleving. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de brede schoolidentiteit, de school als plek van waardencreatie en visies op goed onderwijs. Je wordt uitgedaagd om hier samen met je team, ouders en andere belangrijke partners in je school over na te denken.

Er is nog plaats, dus je kunt starten op 8 november. Heb je belangstelling, meld je dan aan of neem contact op met

Incompany
Alle modules voor herregistratie kunnen door ons ook in company worden verzorgd. We maken graag een aanbod op maat voor jou en je collega’s. Het is dan ook mogelijk om een aantal thema’s van het schoolleidersregister in één aanbod te verweven, waardoor je sneller je herregistratie voor elkaar kunt maken. Meer weten? Ook hiervoor kun je contact opnemen met Peter Dijkxhoorn.

Nieuw modules in ontwikkeling
Momenteel zijn we nieuwe modules als Crisismanagement en Design Thinking aan het ontwerpen. Ook onze nieuwe thema’s zullen als gecertificeerd aanbod worden opgenomen.

Heb je vanuit je eigen praktijk ideeën of wensen om een specifiek aanbod te laten ontwikkelen? We denken graag met je mee. Samen kunnen we de aanvraag doen bij het Schoolleidersregister, zodat ook jouw eigen module meetelt voor je herregistratie. Neem contact op met Peter Dijkxhoorn