Nieuws
Nieuwsoverzicht

Afstudeercongres Master Educational Leadership in Zwolle

Donderdag 5 april jl. werd in Zwolle het afstudeercongres gehouden van de studenten Master Educational Leadership (MEL). Voor dit congres waren de collega’s van de afstuderende, bestuurders en betrokkenen binnen Penta Nova uitgenodigd.

Afstudeercongres Master Educational Leadership in Zwolle

Lisette Uiterwijk – verbonden aan de opleiding als expertdocent – hield een inleiding over ‘Onderzoeksmatig leiden en leren’ naar aanleiding van haar recente promotieonderzoek over dit onderwerp. De studenten presenteerden vervolgens via posterpresentaties de resultaten van hun afstudeeronderzoeken (in het kader van een thesis). Alle aanwezigen ontvingen een sleutelhanger met een QR-code waar mee online-omgeving werd ontsloten waar de informatie over de verschillende presentaties van deze dag terug te vinden waren. Klik HIER om deze informatie te bereiken.

’s Avonds werden – in aanwezigheid van familie, vrienden, collega’s en bestuurders – door de docenten van Penta Nova in een feestelijke bijeenkomst de diploma’s uitgereikt.

N.B. Een week eerder zijn in Utrecht aan iets grotere groep studenten diploma’s uitgereikt. Ze studeerden allen in hetzelfde cohort, maar waren gekoppeld aan twee verschillende lesplaatsen. Op dit moment zijn nog een aantal studenten uit deze groepen ‘op de route’ naar hun afstuderen. Zij hopen over enkele maanden hun certificaat in ontvangst te nemen.