Meeloopdag Master Educational Leadership

Wil je een dag meelopen in de MEL en in gesprek gaan met studenten? Kom naar één van onze meeloopdagen! Meld je aan via het onderstaande formulier. 

Tijdens de meeloopdag schuif je aan bij een reguliere studiedag van studenten in hun eerste jaar van de opleiding. Je doet ervaring op met twee van onze drie leerlijnen. In de ochtend loop je mee in de onderzoekslijn en in de middag in de themalijn.

In de onderzoekslijn in de ochtend wordt ingegaan op het werken met data die je als schoolleider in je school tot je beschikking hebt. De studenten wisselen feedback uit en kijken met elkaar naar openstaande vragen. Daarnaast zijn de studenten bezig met het aanscherpen van de onderzoeksvraag voor de internationale studiereis die in februari 2022 plaatsvindt. Ze zijn bezig met het daarbij horende literatuuronderzoek en met de verdere uitwerking van het programma.

In de middag in themalijn 4 gaat het over de complexiteiten en de weerbarstigheid van veranderprocessen. Naast het delen en bespreken van de literatuur zal de groep een vertaalslag maken naar hun eigen praktijk om daar vraagstukken te herkennen en manieren om deze te benaderen bedenken.
 

Voor welke meeloopdag wil je je inschrijven?