Opleidingen » Master Educational Leadership » Ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van onze studenten en hoor waarom zij voor de Master Educational Leadership hebben gekozen. Wil je meer horen? Kom naar een voorlichtingsavond. We vertellen je graag alles over de master en je ontmoet er huidige studenten van de opleiding om al je vragen te beantwoorden.

Wil je meer weten over onze Master Educational Leadership? Neem dan deel aan een voorlichting of meeloopdag.

Voorlichting
De voorlichting van de Master Educational Leadership in Utrecht wordt verzorgd door dr. Schelte Beltman en Judith Amels, kerndocent en onderzoeksdocent van de master. In Zwolle wordt de voorlichting gegeven door Gerbrand Kloppenburg MSc, kerndocent van de master en lesplaatscoördinator. In Haarlem verzorgt Marieke van Vliet de voorlichting, zij is tutor van de persoonlijke lijn in
de master. Zij lichten toe wat de opleiding inhoudt, voor wie de opleiding is en wat je er mee kunt in het onderwijs. Ook is er een student van de master aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende voorlichting is woendag 2 december van 11.30 tot 13.30 uur, meld je hieronder aan.

Meeloopdag
Donderdag 26 november van 9.30 tot 16.30 uur kun je deelnemen aan een meeloopdag op onze externe leslocatie in Amersfoort. Je woont dan een studiedag van en met de huidige studenten van het tweede semester bij. 's Morgens volg je een college over de onderzoekslijn en voorbereiding van de internationale studiereis en 's middags een masterclass van Gabriël Anthonio met als thema Hoe krijg je ze mee? Je kunt je hieronder ook aanmelden voor de meeloopdag (kies dan bij Voorlichting voor de datum van de meeloopdag).

Loading